KauppisTuotteet

SUVUN JÄSENILLE JA ASIASTA KIINNOSTUNEILLE SUKUSEURA TARJOAA OSTETTAVAKSI SEURAAVIA TUOTTEITA.

Tilaukset toimitetaan postiennakolla ja niihin lisätään postituskulut. Lisää tilattava kpl-määrä tuotteen kuvauksen viereen. Lisää myös tilaajan osoitetiedot sille varattuun kenttään. Muut tilaukseen liittyvät tiedot voit lisätä Lisätietoja tilaukseen liittyen -kenttään.

Huom. Hallituksessa on tapahtunut henkilövaihdoksia. Tuotevarastoa ja tuotemyyntiä ollaan siirtämässä toiseen paikkaan, joten tilausten toimituksissa seuraavien parin viikon ajan voi tulla viivästyksiä. (30.9.2016). Toimitukset tapahtuvat normaalisti. (27.10).

Kuvissa kaulariipus, solmioneula, rintamerkki, pöytästandardi sekä Isännän/Sukuseuran viiri.

kpl
TARJOUSHINTAAN (entinen hinta 20 €). Tätä sukukirjaa käytetään rinnan Ylä-Savon Kauppisten Sukukirja yhden kanssa.
kpl
Hyvä lisä sukukirjojen tutkimiseen.
kpl
Julkaistu v. 1995, tunnetaan myös nimellä Viitasaaren Kauppiset.
kpl
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.