Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/vhosts/kauppistensukuseura.net/httpdocs/includes/menu.inc).

KauppisViestit 2005 -

Toimitus ottaa vastaan mielellään sukutarinoita ja juttuja julkaistavaksi. Aineiston pitäisi olla päätoimittajalla  aina 1,5 kk ennen taittoa eli kevätnumeroon noin 15.3 mennessä ja joulunumeroon 15.10 mennessä:  margitvaisanen@gmail.com. AIneiston  jättöpäivät on ohjeelliset,.

Kun lähetätte kirjoituksianne, niin huomioinette, että tarinoihin liittyvät kuvat tulisi lähettää erillisenä liitteenä ja  kuvatekstit voi kirjoittaa esim. tarinan loppuun ja jos haluaa kuvat nimenomaiseen paikkaan tekstissä, tulee se merkata selkeästi. Toivomuksia lehden sisällöstä voi myös lähettää samaan osoitteeseen.

KauppisViesti nro 2_2019 on matkalla vastaanottajilleen. Tällä kertaa lehti ei tule avoimesti luettavaksi kotisivulle, vaan vain jäsenille tarkoitetulle sivustolle, jotka otetaan käyttöön uudella alustalla. Irtonumeroita voi tilata entiseen tapaan. Sukuseura - linkistä löytyvät toimitsijoiden yhteystiedot.

Sisällysluettelo kertoo jotain, millaista lukemistoa on tarjolla.

Pääkirjoitus.................................................................3

Sukutapaaminen ja -kokous Äänekoskella................ 4