Jäsenrekisteritiedot ajan tasalle

Jäsenrekisteriuudistus on käynnistynyt. Tässä yhteydessä on havaittu, että rekisterin tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla. Erityisesti tiedoista puuttuu mahdollinen sähköposti. Mikäli sellainen on, olisi hyvä saada jäsenrekisteritietoihin. Lisäksi olemme päättäneet täydentää rekisteritietoja siten, että siellä on tieto, mihin Kauppisten sukuhaaraan jäsen kuuluu. Tällä uudistuksella toivomme voivamme jatkossa kohdistaa informaatiota paremmin jäsenillemme.

Pyydämmekin, että sukuseuran jäsenet ilmoittavat ajan tasalla olevat tietonsa -  nimen, postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen ja sukuhaaran, mikäli se on tiedossa -  sukuseuran sihteerille:

raija.ollila@dnainternet.net, puh. 050 - 3436 977 (iltaisin klo 17:00 - 21:00),  Suokatu 9 A 3, 70100 Kuopio

Yhteystiedot voi myös lähettää kotisivujen yhteydenotto - lomaketta käyttäen.