Sukutapaaminen ja sääntömääräinen sukukokous 2019

Hallituksen asialistalla on jo seuraavan sukutapaamisen järjestäminen kesällä 2019. Ajankohta tulee olemaan heinä-elokuun vaihteen viikonvaihde. Paikaksi alkaa varmistumaan Kartanon Kievari Äänekoskella.  Tapahtuma tulee olemaan 2-päiväinen perinteiseen tapaan. Aloitamme lauantaina puolilta päivin lounaalla iltapäivän kulttuuriohjelmineen päätyen ohjelmalliseen illanviettoon. Kauppis-tuotteita on mahdollisuus ostaa paikan päällä koko tilaisuuden ajan postimaksuitta.

Sunnuntaina juhlajumalanpalvelus ja sukuseuran sääntömääräinen kokous.

Sääntömääräisessä kokouksessa jaetaan kunniamaininnat sukuseuran toimintaan erityisen panoksensa tuoneille normaalien sääntömääräisten asioiden käsittelyn ohellla, joita on tärkeimmästä päästä uuden hallituksen nimittäminen seuraavalle toimintakaudelle 2019 - 2022. Toivottavasti ilmaantuu sukuseuran toiminnasta kiinnostuneita jäseniä, että sukuseuran toiminta voitaisiin taata tuleviksi vuosiksi. Mikäli olette kiinnostuneita, ottanette yhteyttä puheenjohtajaan. (Margit Väisänen-Vänskä, margitvaisanen@gmail.com, 044 3244 953)