Sukutapaamisen 2019 aika ja paikka varmistunut

Seuraava sukutapaaminen pidetään 27-28.7.2019 Kartanon kievarissa Äänekoskella perinteiseen tapaan. Aloitamme lauantaina puolilta päivin lounaalla iltapäivän kulttuuriohjelmineen päätyen ohjelmalliseen illanviettoon. Tilaisuudessa saa ajankohtaisen katsauksen Kauppisten sukututkimukseen ja sukututkijat ovat paikalla konsultaatiota varten. Kauppis-tuotteita on mahdollisuus ostaa paikan päällä koko tilaisuuden ajan.

Sunnuntaina juhlajumalanpalvelus ja sukuseuran sääntömääräinen kokous.

Sääntömääräisessä kokouksessa jaetaan kunniamaininnat sukuseuran toimintaan erityisen panoksensa tuoneille normaalien sääntömääräisten asioiden käsittelyn ohellla, joita on tärkeimmästä päästä uuden hallituksen nimittäminen seuraavalle toimintakaudelle 2019 - 2022. Toivottavasti ilmaantuu sukuseuran toiminnasta kiinnostuneita jäseniä, että sukuseuran toiminta voitaisiin taata tuleviksi vuosiksi. Mikäli olette kiinnostuneita, ottanette yhteyttä. (Margit Väisänen-Vänskä, margitvaisanen@gmail.com, 044 3244 953)