Sukujuhla ja kokous Viitasaarella 10. -11.8.2013

© kauppistensukuseura.net

Lauantaipäivä päättyi rantakalakeiton nauttimiseen navetan ylisillä. Ennen ruokailua kuultiin Viitasaaren kaupungin tervehdys, jonka esitti kaupunginsihteeri Tuula Honkanen. Sukuseuran tervehdyksen esitti seuran varapuheenjohtaja Margit Väisänen-Vänskä ja ilta päättyi yhteislauluihin ja tansseihin.

© kauppistensukuseura.net

Viitasaaren kaupungin tervehdystä kuunneltiin tarkkaavaisesti

… ja vakavanakin.

© kauppistensukuseura.net

Illan musiikista niin yhteislaulujen säestyksestä kuin tanssimusiikistakin huolehti orkesteri. Erinomaisena juontajana toimi Reijo Poropudas, joka kuvassa on kosketinsoittimessa.

© kauppistensukuseura.net

Reino Kauppinen Pieksämäeltä lauloi tankoja sekä muita viihdekappaleita.

© kauppistensukuseura.net

Sukutapaamisen nuorin osanottaja Jimi Talassaari (10 kk) nautti illan musiikista.

© kauppistensukuseura.net

Sukutapaamisen vanhin ja nuorin eli Elsa Brandt 93 vuotta ja Jimi Talassaari 10 kuukautta. Heidän lisäkseen tapaamiseen osallistui myös mm. kaksi muuta yli 90- vuotiasta.

© kauppistensukuseura.net

Sunnuntaina matkustettiin liikennöitsijä J.P.Paanasen linja-autolla Viitasaaren kirkkoon jumalanpalvelukseen. Matkalla Anelma Kauppinen kertoi paikkakunnan tapahtumista ja paikoista.

© kauppistensukuseura.net

Viitasaaren kirkossa tapahtuneessa messussa saarnasi rovasti Osmo Kauppinen Porista.

© kauppistensukuseura.net

Sankarihaudoille havuseppeleen laskivat sukuseuran puheenjohtaja Asko Kauppinen ja varapuheenjohtaja Margit Väisänen-Vänskä.

© kauppistensukuseura.net

Sunnuntaina iltapäivällä pidetyssä sukukokouksessa toimi puheenjohtajana Pekka Kauppinen Vieremältä. Kuvassa Pekka seisoo sankarihautausmaalla samassa paikassa missä hänen isänsä Paavo oli seisonut kuvattuna 30 vuotta sitten pidetyssä sukutapaamisessa.